Üdvözlöm!

Dr. Geréb Marianna vagyok.

Kiemelten válóperes ügyekkel foglalkozom.

Fő profilként emellett ingatlanjoggal és céges ügyekkel is tevékenykedem.

Irodám Budán, a II. kerületben található.

Ügyfeleimet segítem a válás elindításához szükséges válóperes papírok előkészítésével, így a válókereset beadásától, egészen a közös megegyezéssel történő válással kapcsolatos vagyonmegosztás elkészítéséig Ügyfelem mellett állok, továbbá ha gyermek is van a családban, a gyermekelhelyezésben és a gyermektartásdíj érvényesítésében is eljárok.

Házassági szerződés készítésével, illetve házassági- vagy élettársi vagyonmegszüntetéssel is foglalkozom.

A fentieken túlmenően más típusú polgári peres eljárásban – pl. munkaügy, szavatossági ügyek stb. – is segítségére vagyok, illetve akkor is, ha ingatlant vásárolna vagy ajándékozna el, megbízhatóan, gyors határidővel  és korrekt áron vállalom adásvételi szerződés és ajándékozási szerződés elkészítését is a földhivatali ügyintézéssel együtt.

A honlapomon információt kapnak a szakterületeimről, illetve lehetőségük van közvetlenül, online kérdést feltenni vagy időpontot egyeztetni!

A Blog fül alatt pedig hasznos információkat találnak válás menetével, adásvételi szerződéskötéssel, peres eljárással kapcsolatban.

Rendelkezésükre állok a teljes peres eljárás lebonyolítására is, de ha csak jogi felvilágosítást szeretnének kapni, úgy bizalommal hívjanak konzultációra – az ügyvédi konzultáció díja: 25.000-Ft!

Arra törekszem, hogy a munkámat precízen és maximális szakmai színvonalon, korrekt munkadíjon lássam el.

Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, az tisztában legyen a lehetőségeivel, köztük a várható “legjobb” és “legrosszabb” eredménnyel is és persze azzal is, hogy miket kell megtennünk ahhoz –együtt – hogy a legjobb eredményt érjük el az adott ügyben. Nem célom, hogy bárkit is hitegessek, elmondom őszintén az esélyeket és csak olyan ügyeket vállalok el, melyekben kellő magabiztossággal és rutinnal tudom ellátni az Ügyfeleim képviseletét.

Több ügyvédi irodával dolgozom együtt, így ha komplex jogi kérdés vetődik fel, együttműködés keretében megoldást találunk rá.

Ebben a szakmában azt tartom a legnagyobb eredménynek, ha az Ügyfelem elégedett a szolgáltatásommal.

Remélem, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleim körében üdvözölhetem!

További információért várom megkeresését a dr.gerebmarianna@gmail.com email címen és a 0670-333-2164-es telefonszámon vagy kattintson a Kapcsolat fülre!

Vagy tegye fel kérdését, illetve kérjen időpontot konzultációra ide kattintva!

Dr. Geréb Marianna ügyvéd