Távkonzultáció, online-jogi tanácsadás

Távkonzultáció, online-jogi tanácsadás

Kedves Ügyfeleim!

A koronavírus alatt is folyamatosan üzemelek, jogi kérdésekben, peres eljárásban, szerződéskötéssel, jogi tanácsadással kapcsolatos megkereséseiket tisztelettel várom!

A koronavírus alatt kiemelt figyelmet fordítok a jogi konzultációknak elsősorban az online pl. telefonon, skypeon, viberen, emailon stb. úton történő biztosítására annak érdekében, hogy megvédjük egymást a vírus veszélyeitől!

Szerencsére a technika ma már odáig fejlődött, hogy a szerződést pl. adásvételi vagy ajándékozási szerződés vagy cégalapítás, cégmódosításhoz szükséges iratokat, végrendeletet stb. akár már az otthonában is biztonságosan aláírhatja és online úton az ügyvéd a saját irodájából elvégezve az ügyfélazonosítást, azt ellenjegyzeni tudja.

Amennyiben a személyes találkozó elkerülhetetlen, akkor azt szigorú előkészítés előzi meg, így az védőfelszerelésben, gumikesztyűben, maszkban, maximális óvatossággal és folyamatos fertőtlenítés mellett zajlik azzal, hogy minden esetben be kell tartanunk egymás irányába a minimum 2 méteres távolságot és amennyiben köhögő, tüsszögő vagy már a telefonos bejelentkezéskor rekedtes hangot megütő ügyfél jelentkezik be, a személyes egyeztetést közös érdekből meg kell tagadnom.

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Dr. Geréb Marianna ügyvéd