Cégalapítás, cégmódosítás

társasági jog copy

 

 

 

 

 

 

A társasági ügyek – így a cégalapítás, cégmódosítás, cég megszüntetésének az – intézését az ügyfelek többnyire már csak elektronikusan tudják intézni és a legtöbb ügyben a jogi képviselet kötelező.

Ezekben az ügyekben a szolgáltatás magában foglalja a teljes körű jogi tanácsadást, a szükséges okiratok megszerkesztését és ellenjegyzését, valamint a megbízó gazdasági társaság képviseletét a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező cégbíróság, vagy egyéb bíróság előtt.

Munkámhoz rendelkezésre áll minősített elektronikus aláírás, amely a „céges ügyek” elintézésében alapvető kellék, továbbá hozzáférésem van a hatályos céginformációkhoz (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz beküldött éves beszámolók adatai, mérleg- és eredmény-kimutatás adatai, cégkivonat).

Kedves Ügyfeleimnek az alábbi ügytípusokban vállalok megbízást:

  • Társaságok alapításával kapcsolatos teljes körű tanácsadás, ügyintézés, a cégalapítás közhiteles cégnyilvántartásba történő bevezetése

  • Cégmódosítás közhiteles cégnyilvántartásba történő átvezetése (pl. a társaság megváltoztatja székhelyét, új telephelyet vagy fióktelepet létesít, megváltozik a tagok vagy az ügyvezető személye, a cég módosít a jegyzett tőkéjén stb.)

  • Társaság megszüntetése végelszámolás vagy felszámolási eljárás útján

  • Ha a fenti ügyek egyikében pl. végelszámolás, cégmódosításra árajánlatot szeretne kérni, kérem, hogy az ügy leírásával és a cég megjelölésével írjon nekem emailt a -ra!

     

    Időpontot a email címre történő üzenet megküldésével tud kérni vagy hívja a 0670-333-2164-es telefonszámot!

    Vagy kérjen időpontot konzultációra ide kattintva!